Despre noi

1

Policlinica ATLAS este prima policlinică privată din Târgu Mureș, înființată în anul 1994, cu cabinete medicale în specialitățiile de neurologie, cardiologie, endocrinologie, imagistică medicală, medicină internă, chirurgie, pediatrie, psihiatrie și investigații de electroencefalogie computerizată.

În cadrul policlinicii noastre își desfășoară activitatea o echipă de medici specialiști și primari, cadre universitare, doctori în științe medicale, care au o bogată experiență și înaltă calificare.  

Serviciile medicale oferite de policlinica noastră, în regim ambulatoriu, cuprind următoarele specialități:

Cabinetele medicale din cadrul policlinicii sunt dotate cu echipamente medicale moderne care asigură un diagnostic de mare acuratețe:
  • Echografe Doppler Color pentru evaluarea bolilor vasculare cerebrale, vascular periferice, cardiace, abdominale, endocrinologice și mamare. În dotarea policlinicii este un echograf de înaltă performanță, care permite examinări echografice cu elastografie. (Elastografia este o nouă metodă de diagnostic diferențial al tumorilor maligne față de cele benigne. Elastografia este o metodă echografică de diagnostic ce se bazează pe ultrasunete, neiradiantă, non-invazivă, ce are la baza diferențele între proprietățile mecanice ale țesuturilor.Cel mai mare beneficiu al elastografiei este faptul că poate depista tumori incipiente și astfel, pacienții se pot trata mult mai ușor, încă de la inceput, evitând complicațiile unor stadii mai avansate ale bolii). 
  • E.E.G. (electroencefalograf computerizat) pentru diagnosticul bolilor neurologice; bolnavi cu epilepsie.
  • E.C.G. (electrocardiograf) pentru diagnosticul bolilor cardiovasculare
  • Endoscop O.R.L.

Program:

luni - vineri: orele 9 - 20
Programările se fac la secretariatul policlinicii la
tel: 0265 210 902
Image 1
ADRESA:
Policlinica ATLAS Târgu Mureș
str. Mihai Viteazul nr. 31
Image 2
TELEFON / FAX:
0265 210 902 
Image 3
E-MAIL:
contact@policlinicaatlas.ro
Image 4
WEB:
www.policlinicaatlas.ro

sigla

elastografie
echo
 
secretariat
 

3